Main Lobby of The PZU Tower

Projekt i nadzór nad modernizacją holu głównego biurowca PZU TOWER był poważnym wyzwaniem. Codziennością były trudne decyzje, napięty harmonogram, pionierskie rozwiązania projektowe czy innowacyjne materiały i technologie.

Całość jest wyjątkowa: stworzyliśmy nową jakość. Powstało bardzo przyjazne i funkcjonalne miejsce dla kilku tysięcy pracowników i dla gości. Zadbaliśmy o odpowiedni odbiór holu zarówno w dzień, jak i w nocy, kiedy lampy w lobby dają przyjazne światło a ścianka multimedialna podkreśla nowoczesność i otwartość firmy.

Zmodernizowaliśmy wejścia, instalacje, układ komunikacji, wyposażenie. Wprowadziliśmy zieleń, naturalne materiały, sztukę i multimedia.

Dobra oprawa dla skomplikowanych funkcji i wartości.

Projekt i nadzór: A+D Janusz Kościołowski z zespołem (Jan Poczobut, Michał Podgórski, Marcin Rybak, Kamila Miryn) i DG :)

DO YOU LIKE
THIS PROJECT?

We will prepare
offer especially
for you

Contact us